torstai 22. toukokuuta 2014

Sokerimassoista asiaa

Heipähei kaikille!
On vierähtänyt pitkä tovi, että on tullut edes kurkattua tänne blogiin...yhtenä syynä siihen työnaloitus pienen tauo jälkeen.
Olen aloittanut työt Kahvila Kropsussa Kurikassa. Työ on hyvin samanlaista kuin aiemmin itse omistamassani kahvilassa, erona se, että saan käydä töissä säännöllisesti klo8-16 ja jättää stressattavat asiat sen jälkeen sinne.
Mukavaa työtä kun on vielä hyvässä muistissa se stressi, minkä yrittäjyys aiheutti itselle.

Mutta otsikossa mainittuun asiaan...
Sain jokunen tovi sitten erivärisiä massoja testattavakseni täältä.
Täytyy sanoa, että ensimmäinen oletukseni oli, että massat on kuivia. Syynä tähän oletukseen se, että olen muutaman kerran ostanut näitä massoja ja ovat olleet melko kuivia jo avatessani pakettia kotona.

Lähetyksen saatuani oli massan laadussa melkoinen ero näihin kaupasta ostettuihin. Nämä olivat todella pehmoisia ja miellyttäviä käyttää.
Annoinkin asiasta palautetta tässä muodossa ja sieltä kerrottiin, että heiltä tilatessa verkkokaupastaan, ovat massat aina tuoreita mutta kaupoissakin on varmasti eroa, isommissa kaupungeissa tuotteet liikkuu nopeammin kuin pienemmissä, mistä itse olen ne ostanut.

Nyt on kevään mittaan tullut vielä uutuksiakin näidenkin massojen värimaailmaan. Vai mitäs tuumaatte, eikös ole kivoja pastellisia sävyjä?


Tykkään näistä massoista siksi että kuivuvat nopeasti mutta aivan yhtälailla toisissa töissä, en tykkää nopeasta kuivumisesta, joskus se hankaloittaa työn muokkaamista ja joudun joko vaihtamaan massaa tai sekoittamaan tätä massaa huomattavasti pehmoisemman kanssa jolloin työskentelyaikaa jää enemmän.

Eli tiivistettynä:
Massat saa tuoreena suoraan verkkokaupasta ja ovat silloin laadultaan huomattavasti  mielekkäämpiä käsitellä kuin kaupassa kauan lojuneet...

Massa on nopeammin kuivuvaa kuin eräät muut massat ja se tuo sekä hyviä että huonoja puolia, riippuen millaista työtä on tekemässä.
2 kommenttia:

nami-hiiri kirjoitti...

Hauska koriste!

Harjoitteluun olen kyllä aina ostanut massat kaupasta suoraan pienissä paketeissa ja pitkillä päiväyksillä. Avattuna säilyvät erinomaisesti minigripissä. - Keski-Euroopan nettikaupat valitettavasti lähettävät aina sen vanhimman tuotteen :((

Anonyymi kirjoitti...

I'm more than happy to uncover this site.

I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!!
I definitely enjoyed every bit of it and I have you book-marked to see new stuff on your
website.

my weblog - Miracle Phytoceramides Review