torstai 22. toukokuuta 2014

Kurssien pitoa

Olen pitänyt nyt muutamia kursseja kevään mittaan sekä kotonani, että olen saanut olla pitämässä viikonlopun mittaista kurssia myös Kauhajoen evankelisella opistolla.
Kurssien pito jatkuu mahdollisesti syksyn mittaan, jonossa onkin jo muutaman kurssin verran väkeä mutta otan teihin sitten uudelleen yhteyden kun kurssi toteutuu.
Olemme käyttäneet kursseilla Decanterin koristeluvälineitä ja jokainen kurssilainen on myös saanut kurssin päätyttyä käyttöönsä alennusprosentilla varustetun lahjakortin heidän verkkokauppaansa.
Kaikki välineet ovat olleet kurssilaisten vapaassa käytössä ja olen kaivanut kaapista myös lisää jos jotain tiettyä on kaivattu. Onhan niitä jonkun verran tullut ostettua vuosien varrella mutta melko maltillisesti kuitenkin koska kuten kurssilla ja omissa töissäni, teemme paljon ilman muotteja ja opettelemme ihan jokaisesta kodista löytyvillä väliveillä muokkaamaan koristeita.


Kursseilla on myös joskus käytetty K.E. Sundqvistin sokerimassoja ja myös muita massoja on ollut käytössä. On ollut myös mahdollisuus että kurssilainen on tuonut itse omat massat ja värit mukanaan niin hallutessaan.
Olemme myös vertailleet ja puhuneet erilaisten massojen eroista mitä kukin on huomannut käyttäessään, massoja kun löytyy myös jos jonkinlaisia.

Ei kommentteja: