torstai 29. maaliskuuta 2012

Kahvilantouhuja


Kahvila on valmistumassa, eilen aloittelimme siivousta ja tänään sama homma jatkuu...täksi viikoksi laitoin sisustuspuolen putiikin ovet kiinni jotta saan siivota ja tehdä muita valmisteluita ja hankintoja olematta sidottuna putiikin puolelle.

Suunniteltu aukaisuajankohta on vielä vain meidän tiedossamme mutta sen verran sanon että seuraavan kuukauden aikana tai ehkäpä jo aiemmin...

Tässä samalla olemme valmistelleet myös verkkokauppaa joka aukeaa myös lähiaikoina.
Verkkokaupassamme myydään samoja tuotteita kuin putiikilla mutta putiikilta löydät myös monia muitakin tuotteita, joita emme verkkokaupassa myy.
Juhlienjärjestäjille tiedoksi että valikoimistamme löytyy hyvin myös lasten teemajuhlatarvikkeita.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuleeko kahvila johonkin "ison tien" varteen? Olisi kiva käydä!

Heidi kirjoitti...

Jännittävää :) Oikein paljon tsemppiä kaikkeen puuhaan! Täällä vaihtelunhaluinen odotteleekin jo nettikaupan valikoimia :)

Miia/ Piparminttu kirjoitti...

Putiikkimme eli siis myös tuleva kahvilamme sijaitsee kolmostien varrella Jalasjärvellä, eli Vaasa- Tampere välillä. Piparmintun putiikista löytyy lisäinfoa jos et vielä ole käynyt.

Heidi: Itsekin toivon että löytäisi jotain uutta myös verkkokauppaan, kuin mitä monessa muussa jo on mutta haastetta siinä on ; )

Elina kirjoitti...

Moikka! Jättelen tässä vähän niinkuin muuttokorttia, kun jouduin aika kiireellä vaihtamaan blogini osoitetta..uusi soite löytyy kuvaani klikkaamalla, nähdään! :)