lauantai 26. helmikuuta 2011

Tuhkimo- koriste ( Cinderella) ja muutakin asiaa


Tuhkimokoristetta toivottiin ja päädyin maalamaan sen. Olisi ollut hieman haastavaa muotoilla. Talvi kun on, tein silikonimuotilla pari lumihiutaletta lisäksi kakun reunaa koristamaan.


Kiitos kaikista kommenteista mitä olette kirjoitelleet. Jokainen on ilolla luettu mutta on totisesti jäänyt vähälle teidän muiden blogeissa kiertely. Täällä on suunniteltu tulevaisuutta...

Olitte toivoneet koirasta kuvaakin, täytyy joskus ehtiä kuvata sitäkin. Koiramme on kyllä aivan unelma. Mutta ei nöffistä huonoa koiraa varmaan saakaan. Erityisesti on ilahduttanut se, kuinka se on tottelevainen ja se jos mikä on tärkeää tietysti. Ulkona saa ihan vapaasti kulkea, koira seuraa koko ajan mihin muut menevät ja ottaa koko ajan kontaktia että mitä saa tehdä ja mihin nyt mennään jne...hyvin on koulutettu. ( Täytyy siis huomauttaa niille, jotka eivät tiedä: eli ostimme noin viikko sitten aikuisen nöffin)
Nyt alkaa tehdä mieli nöffipentua, jos tuo meidän koira mun pilvilinnoissa vaikka osaisi kouluttaa sen pennun yhtä hyväksi?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Epäonnistuuko sulla ikinä mikään :D
Jos, niin laitathan sitten kuvan, ettei me muut ihan vallan masennuta...

Mukavaa viikonloppua !!

nasba kirjoitti...

Kuinka paljon etukäteen sä maaaat kuvat? Maalaatko useassa erässä niin että annat välissä kuivua? Entä miten aikaisin laitat kuvan kakun päälle ennen tarjoilua? Maalaatko marsipaanille vai sokerimassalle?

Miia kirjoitti...

Jaa että epäonnistunko ikinä?? Tottakai mutta ei noissa sisustusblogeissakaan tavata niitä kodin sotkuja kuvata. Eikös? On kuule monet kerrat panikoitu hajonneen tai muuten ei- täydellisen koristeen kanssa jne. Kermat on vatkautunut voiksi ja täyte jäänyt liian vähälle sokerille ja pohjatkin on joskus lässähtäneet. Mitähän vielä??

Mä maalaan Nasba kuvat yleensä edellisenä iltana kun kakku haetaan seuraavana aamuna. Tykkään maalata mielummin marsipaanille koska se ei kuiva niin nopeasti kuin sokerimassa, eikä täten myös hajoakaan niin helposti. Jos käytän valkoista väriä, sehän ei kuiva kuten muut käyttämäni pastavärit, joten sen kanssa joutuu olemaan tarkkana ettei värit leviä toisiinsa mutta jätän rajausten kohtaan yleensä maalamattoman välin johon myöhemmin voin lisätä rajauksen värien vähän kuivuttua tai sitten heti.

Itsellä on semmonen tilanne kakun päälle laitossa että kasaan kakut yleensä aamusta jolloin ne haetaan niin laitan sen kakun päälle silloin. Marsipaani ei ehdi niin paljon kuivahtaa että tarvisi kovin pitkää aikaa kakun päällä imeäkseen kosteutta.