maanantai 29. marraskuuta 2010

Parturin kakku





Parturiliikkeen uusiin tiloihin siirtymisen kunniaksi tilattiin kakut ja jotain koristeluehdotuksia väläyteltiin. Osan toteutin, osa oli liian haastavia, kuten vanhanaikainen parturointivehjes, mikä lie oikealta nimeltään.
Tässä ne sitten olisi, ennen ja jälkeen parturoinnin. Oletan miehillä olevan sen verran huumorintajua, että uskalsin toteuttaa tällä tavoin.
XXX
Muuta asiaa:
Kuinka moni kakkuilijoista omistaa marsipaanimuotoiluvälineet? Minä en. Täytyisi varmaan satsata joskus niihin...

Mutta johonkin muuhun on nyt satsattu, Iloleipureilta saa mm. silikonisia leivonta-alustoja ja silikonisia kaulimia. Ja ne mulla nyt on.
Oletin että sokerimassaa työstäessä ei tarvita juurikaan tomusokeria kun pohjana on tuollainen alusta mutta luulin väärin. Tarvitaan tomusokeria, ei ehkä niin paljon kuin normaalisti mutta tarvitaan jokatapauksessa.
Testaamatta vielä on, miten marsipaani käyttäytyy alustalla, onko eroa sokerimassaan.

Kaulin on kuitenkin ihan ykkönen, suosittelen!
Vaikka leivonta-alustat eivät olleetkaan sokerimassaa työstäessä ihan sellaisia mitä oletin, on ne muussa leivonnassa todella toimivia.
Ja tosiaan siitä marsipaanin käyttäytymisestä silikonisella pinnalla ei vielä ole näyttöä, joten täytyy testata se kun sen aika tulee. Se saattaa käyttäytyä siinä paremmin, ainakin oletan, sokerimassahan on muutoinkin vaikeampaa käsiteltävää.

10 kommenttia:

Pioni kirjoitti...

Huiput parturi-kakut! Mukavasti humoristisia!

Christina kirjoitti...

Ihanat kakut! Olet kyllä uskomattoman taitava! :)

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Tattista vaan. Aina jotain sattuu ja tapahtuu, tällä kertaa ei meinannut vaahtoutua kermat...Oon halunnutkin kokeilla noiden saksien tekoa jossain vaiheessa ja nyt sen aika sitten tuli, hauskahan niitä oli vääntää vaikka yllättävän vaikeat.

Miimi kirjoitti...

Loistavat koristeet. :D Sai kyllä täällä hymyn huulille.

Itsellä on silikoninen alusta, kun värkkäilen marsipaanin ja sokerimassan kanssa, kunhan käyttää tomusokeria. Sokerimassa tosissaan ei tarvitse niin paljoa tomusokeria kuin marsipaani. Ainoa missä tomusokeria ei niinkään tarvita on jos kaulii tuorekelmujen välissä levyksi. (Nämä ovat sitten vain omat mielipiteet kokemusteni pohjalta.)

Matilda kirjoitti...

Siis kertakaikkiaan aivan uskomatonta,et joku osaa!!!
Mukavaa joulun odotusta •<(:O)

Pieni Lintu kirjoitti...

Onpas hauska kakku! :) ..tai kakut siis!

Olit tänään lehdessä, kiva kirjoitus! :)

Ansku kirjoitti...

HIENOJA! xDD ite vielä kampaaja oon nii sopis mullekki heh.

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Kiitos kaikille yhteisesti.

Miimi: Täytyy tosiaan testailla vielä itsekin monella lailla niitä.

Matilda: JOulun odotusta myös sulle!

Pieni Lintu: Herää kysymys, asutko lähelläkin kun Pohjalaista luet?? Vai onko jossain muualla ollut jotain juttua?

Ansku:Tattis.

Ancka kirjoitti...

Hienot humoristiset kakut! Hauskat ja sai hymyn huulille! Olet sä taitava! :)

SakariSokeri kirjoitti...

Aivan mahtavia!!