maanantai 29. marraskuuta 2010

Pari päivää vielä...

KLIK
Viikonlopun aikana tuli oltua Kurikan ja Jalasjärven kirjakaupoissa esittelemässä kirjaa. Pari lehtijuttua olen saanut käsiini ( tässä kuvassa juttu on Karjalainen- lehdestä, jutun on kirjoittanut Mia Rouvinen) Mutta nyt kirjan puolesta hiljenen.
Kakkuja nimittäin alkaa putkahdella huomenissa taas täältä meidän keittiöstä.

Vielä olisi kaksi päivää arvontaa jäljellä facebookin puolella. Eli klikatkaa itsenne sinne ja toimikaa siellä olevien ohjeiden mukaan. Voittaja arvotaan keskiviikkona 1.12.2010.

12 kommenttia:

Amelia kirjoitti...

Miten sain nyt äskettäin vasta klikattua itseni lukijaksesi? :-)

On usein pitänyt tulla antamaan kredittiä tuosta kirjasta -onneksi tilasin sen omakseni, sitä ei nimittäin raskisi kirjastoon palauttaa :-) Aivan ihana ♥

Mukavaa joulukuun odotusta!

Liisa kirjoitti...

Karjaisen levikkialueella me asutaan,m utta meille on tilattu vaan viikonlopun Karjalaiset, etten sitten tätä juttua saanut lukeakaan. Harmittaa. Onkohan nettiversion puolella? Minkäpäivän Karjalaisessa juttu oli?

Ihanaa marraskuun loppua!

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Amelia: Kiva, että nyt onnistuit kuitenbkin.Ei näistä netin jutuista ikinä tiedä miksi välillä pelittää ja välillä ei...
Mukavaa joulunalusaikaa myös itsellesi!

Liisa: Kuvan saa suuremmaksi ja luettavaksi klikkaamalla, mutta lehti on ilmestynyt siis 15.11.En tiedä onko nettiversiona.Marraskuun loppuja myös sinne!

kati kirjoitti...

Pitää nyt minunkin mattimyöhäisen antaa palautetta kirjastasi. Kirjasi on aivan ihana!!! Sain minäkin hommattua sen viimein viime viikolla. Paljon ideoita, joita voi oikeasti kotonakin toteuttaa. Joskus kirjat kun ovat vain kauniita katsella, eikä sitten kuitenkaan käteen jää sen kummempaa. Kirjassasi oli toisin. Äitini halusi sen heti lainaan, mutta toivottavasti pian palauttaa. Harmi kun en huomannut sinun olevan Kurikassa. Minäkin kun olin siellä kun oli työpäivä minullakin ;) Aioin muuten ottaa esim. sen enkelitorttuohjeen heti lasten kanssa käyttöön.

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Kati: Harmi tosiaan, olisi ollut kiva nähdä livenä. melko hiljastahan siellä oli...mutta ihan kiva kun tuli käytyä.

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Kirjasi on kyllä ihana inspiraation lähde, erityisesti olen innoissani niistä herkkuresepteistä ja niitä pitääkin päästä kokeilemaan joulukuussa. ♥ Tilasin kirjan itselle "joululahjaksi". ;))

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Maaka kirjoitti...

Huomasin sen ilmoituksen ja mielessäkin oli... välillä! :S Lähdimme joululahja ostoksille ja kiireellä kävin esikon kanssa joulumarkkinat läpi, muiden käydessä tankilla.
En mä vie oo ehtinyt saada kirjaa edes käsiini, ennemmin kävin sitä kysymäs, mutta nyt se ainakin varmasti olisi saatavilla! :D

Oliko Katiin voinut törmätä tai ties vaikka törmäsinkö joulumarkkinoilla? :)

Elina kirjoitti...

Mukavaa, että kirjasi on saanut julkisuutta! Se on aivan loistava joululahja!

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Peikkotyttö Hanna: Mikä mainio idea ostaa itse itselleen lahja ; D

Maaka: Olisipa sulla ollut enemmän aikaa, olisit ehtinyt poiketa. Olisi ollut kiva tavata bloggaajia ja muita tuttuja. Kyllä mulle vähän väläyteltiin jonkun kurssin pitoa mutta saa nähdä nyt...en ole ammattilainen.

Elina: Kiitos. Onhan se kiva että nyt se saa myydä itse itseään,ja lopetan kirjasta jauhamisen pikkuhiljaa, kun se on saanut tuulta alleen.

Nasba kirjoitti...

Täytyy munkin täällä nyt jo kehua, että joulukortit on 98% valmiit ja vain sun kirjan tuoman inspiraation vuoksi. :) Meinaan tehdä kyllä postauksen ihan pelkästään sun kirjasta - yritän jo tällä viikolla. Tänään tarkoitus tehdä huomisille tuppereille enkelitorttuja. :)

Ja lahjaksi itselleni minäkin kirjan ostin. ;)

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Nasba: Kiva kuulla että kirjasta sait inspiksen. Pistähän mulle sitte viestiä kun oot kirjasta postauksen tehny, laitan linkin kaikille esille.