maanantai 11. lokakuuta 2010

Kippari Kalle- kakku




Tällänen Kippari Kalle-kakku lähti matkaan eilen. Keskimmäisen kuvan värit on oikeaa lähimpänä, pari muuta on liian tummia.
Myönnän taas jotta ei oikein kympillä onnistunu reunojen silittelyt tällä kertaa jotta pyörittelin alareunaan vähän köyttä ja kettinkiä koristeeksi...
mutta maku kai siinä pääasia, toivottavasti se oli onnistunut.

Onnea melkein naapuriin ; )

8 kommenttia:

M kirjoitti...

Voi että on komia Kippari Kalle!

Pioni kirjoitti...

Mahdottoman hieno kakku!

Nasba kirjoitti...

Niin hieno taas. :)

Mä niin tykkään tuosta sun selkeästä ja yksinkertaisesta tavasta työstää marsipaania. Itse aina yrittää liian vaikeita juttuja ja kaatuu siihen sitten. :(

Ihan mielenkiinnosta, montako pötköä marsipaania (tai grammaa) sä kaulit yhden kakun päälle?

La Petite Princesse kirjoitti...

Upea kakku!

Suklaasydän kirjoitti...

Onpa hauska ja tosi hienosti toteutettu! :)

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Kiitos kaikille.

Nasba: En ole kyllä tarkasti kattonut ikinä, kun käytän niitä isoja levyjä mistä marsipaania sitten otan tarvittavan määrän mutta kaulin sen niin että paksuus on n.2-3mm. Joskus enemmän, joskus vähemmän, miten sattuu menemään ; ) mutta se on kyllä inhottavaa jos sitä jää paljon ylitte, kun menee niin paljon hukkaan, varsinkin jos siihen on mennyt kreemiä, ei sitä voi käyttää enää mihinkään ja hygieenisuudenkaan vuoksi en viitsi moneen kertaan viitti pyöritellä samaa marsipaania.

Nasba kirjoitti...

Mitä levyjä?

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Niitä "levyjä" saa tukusta. Niissä on 2,5 kg.